Annoncering på sociale medier

De er derude, og de er over det hele. Kunsten er at nå ud til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt, og her har annoncering på sociale medier et uvurderligt potentiale.

Annoncering på sociale medier er meget mere end bare annoncer. Det er din vej til at gøre dig bemærket, din vej til at gøre indtryk, din vej til at få kunder, din vej til at få dem til at komme igen. Og igen.

SoMe annoncering er for dig, der ønsker at ramme din målgruppe med dit bedste content under hele kunderejsen. De mange forskellige platforme byder på et væld af forskellige muligheder, fordele og prispunkter, og hver især kan de bruges til forskellige formål i synergi med dit digitale marketingsetup.

Vi er specialister i annoncering på sociale medier og hjælper dig med at få succes på de platforme, der er mest værdifulde i din case.

Uanset medie – Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest, Snapchat – arbejder vi ud fra en datadrevet tilgang, hvilket er fundamentet for at skabe kontinuerlig vækst for din forretning.

De siger go’ for os

Fra strategi til eksekvering

Sammen med dig fastlægger vi den bedste strategi, så din annoncering på sociale medier i sig selv skaber den perfekte kunderejse – og så de ligeledes spiller sammen med din e-mail markedsføring og andre digitale kanaler. Vi har årelange erfaringer fra en lang række brancher, og vi bruger en datadrevet tilgang til at skabe mærkbare resultater. Alt efter dit behov, hjælper vi dig med med alt fra strategi og målsætninger til eksekvering af kampagner og kreativt indhold i samhørighed med dit brand.

Vores succescases og gennemtestede frameworks spænder over alle de mest populære sociale medieplatforme. Du vil få en samarbejdspartner, som altid holder sig opdateret på trends og algoritmeændringer inden for den digitale verden.

Du fokuserer på det, du elsker allermest, og vi hjælper dig, hvor vi er allerbedst. Resultatet er øget relevant trafik, omsætning og kundefastholdelse. Bedre branding, styrket digital tilstedeværelse, større forretning.

 

Vil du have flere kunder gennem sociale medier?

Gør krav på en gratis analyse

REFERENCE.

bodyman logo grå

“Hos Bodyman er det vores mantra, at vi vil være de bedste. Vi vil vi være de bedste på vores produkter, de bedste på vores webshop, og de bedste på vores markedsføring. Der er enorm stor konkurrence på fitnessmarkedet, og derfor er det altafgørende, at dem man samarbejder med har styr på det, de laver.

Vi har haft mange bureauer gennem tiderne. Vi startede op i 2003, så vi ved lidt, hvad der kræves af et bureau. Plutonic Media er uden tvivl det bureau, vi har haft det bedste samarbejde med.”

Kåre Madsen
Ejer – Bodyman.dk

Vi underviser ved

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?