Om Aske

Aske er en erfaren ”marketing generalist” og har hjulpet utallige virksomheder med at skabe vækst via gennemarbejdede digitale strategier. Aske har mangeårig erfaring med at rådgive virksomheder ud fra en pragmatisk og datadrevet tilgang, og hans brancheindsigt spænder vidt i både B2C- og B2B-øjemed.

Hver dag hjælper Aske danske og internationale virksomheder med at planlægge og prioritere deres marketingindsatser ud fra de ressourcer, de har til rådighed. Han er særligt stærk i at identificere nye muligheder, der imødekommer og overgår virksomhedens behov. Blandt kollegaer er han kendt for at være en idérig primus motor med hjertet på rette sted.

Aske har desuden iværksættererfaring og ved derfor, hvad det vil sige at sidde på den anden side af bordet. Hans dybdegående forretningsforståelse og passionerede sjæl gør ham i stand til at opsætte realistiske målsætninger, som gør en mærkbar forskel for vores kunders forretning.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?