Om Emilie

Emilie har beskæftiget sig med online marketing og kommunikation siden 2015 og har både erfaring fra andre digitale marketingbureauer og store e-commerce virksomheder.

Emilie har berørt adskillige områder inden for digital marketing, og har siden specialiseret sig inden for betalt annoncering på de sociale medier. Hun hjælper store såvel som små virksomheder med at indfri deres potentiale på Facebook og andre sociale medier med datadrevet annoncering, der skaber omsætning og afkast.

Emilie besidder desuden solide kompetencer i at udarbejde godt content, hvor hun forstår sig på at kombinere sine kommunikationsmæssige og kreative evner.

Emilie har en kandidatgrad i Social Sciences in Service Management fra Copenhagen Business School.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Flex VVS: 60+ henvendelser om måneden

Flex VVS er en nystartet virksomhed i rivende vækst, som tilbage i juni 2019 fik lanceret en hjemmeside med målsætningen om at tiltrække kunder gennem digitale kanaler.På Google er der en s

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen ti

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?