Om Frederik

Frederik har arbejdet med online markedsføring siden 2014, hvor han blev ansat i en af USAs hurtigst voksende SaaS virksomheder, som udelukkende specialiserede sig i Google Ads.

Siden da har han været fire år som Head of SEM i et digital marketingbureau. Her har han styret et team på over 10 personer og været med til at hjælpe hundredvis af nordiske virksomheder med at vækste og skabe succes på deres respektive markeder.

Derudover har Frederik undervist både virksomheder, studerende og ledige i online markedsføring. Dette har været i samarbejde med IVÆKST og Google Succes Online på både CBS, KU og hos Googles selv.

Uddannelsesmæssigt har Frederik en kandidat i økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Shipmondo: Sådan hjælper vi årets B2B-virksomhed

Shipmondo blev i år kåret til årets bedste B2B virksomhed med en årlig digital omsætning på under 200 millioner kroner af Dansk Erhverv. Vi er utrolig stolte over at have været en del af de

Læs casen

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen ti

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?