Om Ida

Ida har arbejdet med salg og marketing siden 2017 og har følgende specialiseret sig inden for betalt annoncering på Google. Hver dag hjælper Ida vores kunder med at vækste deres forretning via kontinuerlig opsætning og optimering af kampagner inden for Search, Display og Google Shopping. Ida har en bred brancheindsigt og indgående forretningsforståelse, og hun har allerede hjulpet utallige virksomheder med at skabe en mærkbar vækst gennem datadrevet og intelligent annoncering på Google.

Ida har desuden erfaring fra mediebureaubranchen og er særligt stærk i at skabe digitale kommunikationsløsninger, der forbinder virksomheden og kunden. Ida rådgiver og eksekverer under hele den strategiske og implementerende proces, og hun går altid til opgaven med en analytisk, kompromisløs og kvalitetsbevidst tilgang.

Ida har en professionsbachelor i Digital Konceptudvikling fra Københavns Erhvervsakademi KEA.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?