Om Jeppe

Jeppe er en skarpsindig og stålsat ildsjæl med en fortid som slagtermester og en fremtid som digital marketingekspert.

Hver dag rådgiver han virksomheder i alle størrelser og brancher, når de skal fastlægge planlægge og prioritere deres marketingindsatser på de forskellige digitale kanaler. Jeppe er ambitiøs på virksomhedernes vegne og er særligt skarp til at identificere og udvælge de projekter, der giver mening for både kunden og os selv.

Blandt kollegaer er Jeppe kendt for at være videbegærlig, handlekraftig og kvalitetsbevidst.

Jeppe er uddannet handelsøkonom fra Copenhagen Business Academy.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?