Om Jes

Jes stiftede første gang bekendtskab med online markedsføring tilbage i 2010, og har siden da arbejdet i tre forskellige digitale marketingbureauer.

Som en garvet konsulent i branchen er Jes særligt skarp til at skabe profitable markedsføringsinitiativer, uanset branche og virksomhedsstørrelse.

I dag er han Senior Konsulent i Plutonic Media, hvor han hjælper kunder med at vækste deres forretning gennem sociale medier. Han administrerer bl.a. annoncering på sociale medier for store milliardomsættende virksomheder såsom Global Connect og IVECO.

Udover at være en fortrinlig konsulent, så underviser Jes ligeledes virksomheder, studerende og ledige i online markedsføring på vegne af IBC Kolding og Google Succes Online.

Uddannelsesmæssigt har Jes en kandidat i ledelse og innovation fra Syddansk Universitet.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Shipmondo: Sådan hjælper vi årets B2B-virksomhed

Shipmondo blev i år kåret til årets bedste B2B virksomhed med en årlig digital omsætning på under 200 millioner kroner af Dansk Erhverv. Vi er utrolig stolte over at have været en del af de

Læs casen

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen ti

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?