Om Jes

Jes stiftede første gang bekendtskab med online markedsføring tilbage i 2010, og har siden da arbejdet i tre forskellige digitale marketingbureauer.

Som en garvet konsulent i branchen er Jes særligt skarp til at skabe profitable markedsføringsinitiativer, uanset branche og virksomhedsstørrelse.

I dag er han Senior Konsulent i Plutonic Media, hvor han hjælper kunder med at vækste deres forretning gennem sociale medier. Han administrerer bl.a. annoncering på sociale medier for store milliardomsættende virksomheder såsom Global Connect og IVECO.

Udover at være en fortrinlig konsulent, så underviser Jes ligeledes virksomheder, studerende og ledige i online markedsføring på vegne af IBC Kolding og Google Succes Online.

Uddannelsesmæssigt har Jes en kandidat i ledelse og innovation fra Syddansk Universitet.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?