Om Loui

Loui stiftede første gang bekendtskab med digital markedsføring tilbage i 2014 i en virksomhed, der sammenligner finansielle produkter på nettet. Ambitionerne rakte dog til mere og udover at være leder i dag, så er Loui en digital strateg, der rådgiver nogle af landet største virksomheder i online marketing.

Loui har en tidligere baggrund som Head of SEO & CRO i et digital marketing bureau, hvor han styrede et internationalt team på mere end 10 personer. Gennem tiden har Loui været med til at hjælpe hundredvis af virksomheder herunder en række nordiske e-handels virksomheder på tværs af de skandinaviske lande. Desuden har Loui i flere henseender holdt oplæg på vegne af Google Succes Online & IVÆKST.

Loui er eventyrlysten og elsker at lære nye mennesker og kulturer at kende, hvorfor han blandt andet afsluttede sin bachelor med et ophold i Sydkorea ved Sungkyunkwan University.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?