Om Loui

Loui stiftede første gang bekendtskab med digital markedsføring tilbage i 2014 i en virksomhed, der sammenligner finansielle produkter på nettet. Ambitionerne rakte dog til mere og udover at være leder i dag, så er Loui en digital strateg, der rådgiver nogle af landet største virksomheder i online marketing.

Loui har en tidligere baggrund som Head of SEO & CRO i et digital marketing bureau, hvor han styrede et internationalt team på mere end 10 personer. Gennem tiden har Loui været med til at hjælpe hundredvis af virksomheder herunder en række nordiske e-handels virksomheder på tværs af de skandinaviske lande. Desuden har Loui i flere henseender holdt oplæg på vegne af Google Succes Online & IVÆKST.

Loui er eventyrlysten og elsker at lære nye mennesker og kulturer at kende, hvorfor han blandt andet afsluttede sin bachelor med et ophold i Sydkorea ved Sungkyunkwan University.

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Kommer snart

Donec augue. Phasellus dui. Maecenas facilisis nisl vitae nibh. Proin vel seo est vitae eros pretium dignissim. Aliquam aliquam sodales orci. Suspendisse potenti. Nunc adipiscing euismod arcu. Quisq

Læs casen

Kommer snart

Annis miraturque nihil nisi quod Libitina sacravit. Ennius et sapines et fortis et alter Homerus, ut critici dicunt, leviter curare videtur, quo promissa cadant et somnia Pythagorea. Naevius inAnn

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?