Om Loui

Loui stiftede første gang bekendtskab med digital markedsføring tilbage i 2014 i en virksomhed, der sammenligner finansielle produkter på nettet. Ambitionerne rakte dog til mere og udover at være leder i dag, så er Loui en digital strateg, der rådgiver nogle af landet største virksomheder i online marketing.

Loui har en tidligere baggrund som Head of SEO & CRO i et digital marketing bureau, hvor han styrede et internationalt team på mere end 10 personer. Gennem tiden har Loui været med til at hjælpe hundredvis af virksomheder herunder en række nordiske e-handels virksomheder på tværs af de skandinaviske lande. Desuden har Loui i flere henseender holdt oplæg på vegne af Google Succes Online & IVÆKST.

Loui er eventyrlysten og elsker at lære nye mennesker og kulturer at kende, hvorfor han blandt andet afsluttede sin bachelor med et ophold i Sydkorea ved Sungkyunkwan University.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Flex VVS: 60+ henvendelser om måneden

Flex VVS er en nystartet virksomhed i rivende vækst, som tilbage i juni 2019 fik lanceret en hjemmeside med målsætningen om at tiltrække kunder gennem digitale kanaler.På Google er der en s

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen ti

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?