Om Maria

Maria har siden 2016 beskæftiget sig med online markedsføring, og har en fortid som konsulent i et andet digitalt marketingbureau.

Maria forstår sig på at indfri virksomheders målsætninger ved at fordybe sig i den enkelte case og skabe en rød tråd mellem virksomhedens digitale strategi, kommunikation og annoncering.

Maria kan bedst defineres som en ægte content connaisseur, da formidling og målrettet kommunikation er hendes hjemmebane. Maria kombinerer sine evner til at skrive med visuel kreativitet, hvilket skaber gode resultater for vores kunder såvel som os selv.

De gode resultater kommer ikke af sig selv, og Maria kendetegnes blandt kollegaer, som meget struktureret, hårdtarbejdende og effektiv.

Maria holder en professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Copenhagen Business Academy, hvor hun havde det højeste karaktergennemsnit på sin årgang.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?