Om Maria

Maria har siden 2016 beskæftiget sig med online markedsføring, og har en fortid som konsulent i et andet digitalt marketingbureau.

Maria forstår sig på at indfri virksomheders målsætninger ved at fordybe sig i den enkelte case og skabe en rød tråd mellem virksomhedens digitale strategi, kommunikation og annoncering.

Maria kan bedst defineres som en ægte content connaisseur, da formidling og målrettet kommunikation er hendes hjemmebane. Maria kombinerer sine evner til at skrive med visuel kreativitet, hvilket skaber gode resultater for vores kunder såvel som os selv.

De gode resultater kommer ikke af sig selv, og Maria kendetegnes blandt kollegaer, som meget struktureret, hårdtarbejdende og effektiv.

Maria holder en professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Copenhagen Business Academy, hvor hun var den bedste studerende på sin årgang.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Shipmondo: Sådan hjælper vi årets B2B-virksomhed

Shipmondo blev i år kåret til årets bedste B2B virksomhed med en årlig digital omsætning på under 200 millioner kroner af Dansk Erhverv. Vi er utrolig stolte over at have været en del af de

Læs casen

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen ti

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?