Mikkel Bundgaard Associeret Konsulent

Om Mikkel

Mikkel har arbejdet med digital markedsføring siden 2017 og har både erfaring med annoncering på de sociale medier og Google. Siden har han specialiseret sig inden for Google annoncering og varetager i dag den løbende optimering af de enkelte processer i vores SEM-afdeling.

Mikkel administrerer i dag både opsætning og optimering af kampagner inden for Search, Display og Feed marketing. Han arbejder efter en struktureret og detaljeorienteret fremgangsmåde og skaber hver dag synlige resultater for vores kunder, der kan mærkes på bundlinjen.

Mikkel har en professionsbachelor i International Handel og Markedsføring fra Copenhagen Business Academy.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?