Peter Selin Salgsdirektør & Partner

Om Peter

Peter har hjulpet utallige virksomheder med at skabe vækst via digital strategi og online markedsføring. Han arbejder ud fra en datadrevet, strategisk og kreativ tilgang for at fastlægge de individuelle virksomheders digitale strategi.

Peter har iværksættererfaring fra andre e-handelsvirksomheder, så han ved, hvad det vil sige at sidde på den anden side af bordet. En af hans mange styrker er, at han er god til at identificere virksomheders behov ud fra deres ressourcer og nuværende udgangspunkt.

Ligeledes har Peter arbejdet i et andet dansk marketingsbureau, hvor han var den bedst performende sælger. Peter elsker at arbejde benhårdt og effektivt med hele salgsprocessen og sætter en ære i at gå forrest.

Peter er uddannet fra Copenhagen Business Academy og har derudover studeret digital markedsføring og sociale medier.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Shipmondo: Sådan hjælper vi årets B2B-virksomhed

Shipmondo blev i år kåret til årets bedste B2B virksomhed med en årlig digital omsætning på under 200 millioner kroner af Dansk Erhverv. Vi er utrolig stolte over at have været en del af de

Læs casen

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen ti

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?