Peter Selin Salgsdirektør & Partner

Om Peter

Peter har hjulpet utallige virksomheder med at skabe vækst via digital strategi og online markedsføring. Han arbejder ud fra en datadrevet, strategisk og kreativ tilgang for at fastlægge de individuelle virksomheders digitale strategi.

Peter har iværksættererfaring fra andre e-handelsvirksomheder, så han ved, hvad det vil sige at sidde på den anden side af bordet. En af hans mange styrker er, at han er god til at identificere virksomheders behov ud fra deres ressourcer og nuværende udgangspunkt.

Ligeledes har Peter arbejdet i et andet dansk marketingsbureau, hvor han var den bedst performende sælger. Peter elsker at arbejde benhårdt og effektivt med hele salgsprocessen og sætter en ære i at gå forrest.

Peter er uddannet fra Copenhagen Business Academy og har derudover studeret digital markedsføring og sociale medier.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?