Hos Plutonic Media søger vi en eller flere ambitiøse og ansvarsfulde praktikanter, der har lyst til at dygtiggøre sig selv inden for online markedsføring.

Som praktikant vil du få en lang række praktiske redskaber og specialiseret viden, der vil hjælpe dig med at træde ind på morgendagens digitale jobmarked - enten hos os eller et andet sted.

Se ledige praktikstillinger

 

Hvordan er det at være i praktik hos Plutonic Media?

 

Plutonic Media er nomineret til Årets Cphbusinesspraktik 2020

Hos Plutonic Media sætter vi en ære i at give vores praktikanter de rette redskaber og værktøjer, der klæder dem på til arbejdsmarkedet, uanset om det er hos os eller et andet sted. Som praktikant i Plutonic Media vil du lære fra nogle af de dygtigste digitale marketingspecialister i branchen med mange års erfaring inden for SEO, Google Ads, Facebook annoncering og E-mail markedsføring. Du kan forvente et intensivt og lærerigt onboarding forløb, der har til formål at give dig kompetencerne til at udfolde dig som digital marketing specialist inden for dit fag.

Vi ser det som en fornem opgave at skabe de bedste rammer for et udbytterigt praktikforløb, så vi sammen kan skabe det bedste match mellem virksomhed og praktikant.

Derfor er det en stor glæde, at vores tidligere praktikant og nu medarbejder, Maria, har valgt at nominere os til Årets Cphbusinesspraktik 2020, hvor vi er blandt de fem finalister.

Nedenfor kan du se og læse om Marias oplevelse som praktikant hos os og få et indblik i den hverdag og de udviklingsmuligheder, vi kan tilbyde dig i et praktikforløb.

 

”I løbet af min praktikperiode har jeg arbejdet tæt sammen med de tre partnere og mine kollegaer, som alle er utroligt dygtige inden for deres respektive fag. Jeg har været en del af et særdeles målrettet og ambitiøst team, og det har været mig en ære at få mulighed for at være en del af startskuddet til virksomhedens vækst, som kun er gået enormt stærkt.”

Forløbet har taget uddannelsen til næste niveau

”Mit praktikforløb har taget min uddannelse til næste niveau. For første gang kunne jeg se en tydelig overgang fra min teoretiske viden fra studiet til værdifuld anvendelse i praksis. I fællesskab med de tre partnere har jeg været med til at fastlægge Plutonic Media’s overordnede marketingsstrategi, og for første gang har jeg rent faktisk haft mulighed for også at se de forskellige tiltag blive eksekveret. ”

Tillid og ansvar har været nøgleord gennem hele forløbet

”Som den første og eneste praktikant i virksomheden fik jeg af de tre partnere mulighed for at eksekvere deres marketingsstrategi på egen hånd og efter egen fortolkning. Hele vejen igennem har jeg haft frie tøjler til at skabe nye idéer, og disse idéer er altid blevet imødekommet med begejstring og konkrete muligheder for implementering.”

”Jeg har aldrig følt mig så tilpas med at arbejde selvstændigt, og selvom jeg nok aldrig bliver iværksætter, så har jeg alligevel haft en følelse af ejerskab over for mine projekter. Det har været utroligt berigende og motiverende at få mulighed for at implementere mine egne idéer og se disse projekter vokse og blive til noget stort, som har gjort en forskel for virksomheden.”

Frihed, der giver blod på tanden

”Hos Plutonic Media har jeg fået mulighed for at være den bedste version af mig selv. Partnerne kendte mig fra min tidligere arbejdsplads, og dermed kendte de allerede mine kompetencer og interesseområder. Jeg har fået plads til at fordybe mig i de opgaver, jeg er bedst til, og som jeg nyder at bruge tid på.”

”Jeg har for eksempel haft helt frie rammer til at udarbejde en række e-bøger og whitepapers om digital markedsføring, og jeg har efterfølgende fået tildelt et gavmildt budget til at markedsføre disse e-bøger med henblik på at indsamle leads i henhold til den overordnede marketingsstrategi. Dét er om noget en frihed, der giver blod på tanden.”

Hos Plutonic Media er der ingen, der bliver efterladt

”Socialt har jeg lige fra begyndelsen følt mig ligeværdig og som en vigtig del af virksomheden, også selvom mine eneste kollegaer til at starte med var de tre partnere og dermed mine ledere. Der er blevet gjort enormt meget ud af at holde sociale arrangementer, og der er også blevet allokeret store budgetter til receptioner, julefrokost mm.”

”Hos Plutonic Media er der ingen, der bliver efterladt, og i løbet af min praktikperiode har jeg fået flere skønne kollegaer, der kun har bidraget positivt til et dynamisk og trygt gruppemiljø.”

Det helt rigtige valg

Da Maria i sin tid var på jagt efter den helt rigtige praktikplads, var hun meget kritisk, da det var utroligt vigtigt for hende, at hun valgte rigtigt første gang.

”Jeg havde før været i praktik i en anden virksomhed, og derfor vidste jeg, hvor stor en indflydelse forløbet kan have på udbyttet af uddannelsen og startskuddet på karrieren. Det var utroligt vigtigt for mig at komme i praktik i en virksomhed, hvor læringsudbyttet var i top, og hvor der også potentielt kunne være mulighed for at gøre karriere.”

Maria havde været igennem en længere ansøgningsproces, hvor hun havde haft virksomheder fra mange forskellige brancher i tankerne. Dog var hun ikke i tvivl, så snart hun hørte om muligheden hos Plutonic Media.

”I og med at jeg har arbejdet sammen med de tre partnere før, var jeg ikke i tvivl om, at jeg nok skulle få et lærerigt praktikforløb, da jeg kender til deres unikke kompetencer. Jeg havde dog aldrig forestillet mig, at mit praktikforløb ville være givende, både personligt og fagligt. Jeg blev modtaget i en helt nystartet virksomhed, hvor der endnu ikke var sat ret mange rammer for den daglige arbejdsgang og de daglige processer, men jeg har hele tiden følt mig tryg og godt tilpas i et struktureret og professionelt miljø. ”

”Selvom min karriere hos Plutonic Media startede som et praktikforløb, har jeg hele tiden haft følelsen af, at ledelsen har investeret i mig som medarbejder. De har gjort deres allerbedste for at give mig den viden og de ressourcer, der skal til, for at forme mig og klargøre mig til arbejdsmarkedet. At jeg så har takket ja til at fortsætte min karriere hos dem, kan de takke sig selv for.”

De siger go’ for os

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?