Det har aldrig været sværere at skille sig ud fra mængden af stimuli fra omverden. Hvad skal der til for at få brugeren til at stoppe med at scrolle, når det er din tur i køen på nyhedsfeedet?

Du skal vække følelser.

Hvis du kan få din målgruppe til at mærke dig, kan du også få dem til at forstå dig. Hvis de først forstår dig, får de også lyst til at gøre noget. Og derefter skal du bare få alle dine beundrere til at blive til dine loyale kunder.

Hvor skal du starte? Med foto og video, der former din visuelle identitet. Det er din visuelle identitet, der binder hele din marketingstrategi sammen.

Vi er specialister i foto- og videoproduktion, og hjælper dig med alt fra idegenerering til postproduktion.

De siger go’ for os

Fra ide til eksekvering

Sammen med dig fastlægger vi den bedste strategi, så dit content skaber det perfekte grundlag for din videre kampagne- og annonceringsstrategi – og så det ligeledes spiller sammen med resten af din visuelle identitet og indhold på andre digitale kanaler.

Vi har årelang erfaring inden for branchen. Alt efter dit behov, hjælper vi dig gennem hele processen.

Når idéen, konceptet, instruktionen, klipningen, den visuelle fremtoning og lyden alle sammen spiller hinanden stærkere, bliver resultatet som regel noget helt specielt. Og vi mestrer samtlige facetter inden for foto- og videoproduktion.

Du fokuserer på det, du elsker allermest, og vi hjælper dig, hvor vi er allerbedst.

Vil du have kunder til at crave efter mere af dit content?

Gør krav på en gratis analyse

REFERENCE.

bodyman logo grå

“Hos Bodyman er det vores mantra, at vi vil være de bedste. Vi vil vi være de bedste på vores produkter, de bedste på vores webshop, og de bedste på vores markedsføring. Der er enorm stor konkurrence på fitnessmarkedet, og derfor er det altafgørende, at dem man samarbejder med har styr på det, de laver.

Vi har haft mange bureauer gennem tiderne. Vi startede op i 2003, så vi ved lidt, hvad der kræves af et bureau. Plutonic Media er uden tvivl det bureau, vi har haft det bedste samarbejde med.”

Kåre Madsen
Ejer – Bodyman.dk

Vi underviser ved

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?