Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen tilbage i 2017 drømt om at kunne leve af det på fuldtid.

I 2020 er drømmen blevet en realitet for Mikkel.

I vores samarbejde med Dyreverdenen har vi gennem effektiv SEO & Google Ads annoncering formået at løfte webshoppens omsætning med over 959 %. Derudover har vi øget organisk trafik med over 604 %.

GA blur

dyreverdenen accuranker

SEO & Google Ads er to meget effektive digitale marketingskanaler for en dyrewebshop, eftersom målgruppen aktivt efterspørger produkterne på Googles søgemaskine. Derfor er det særligt vigtigt, for en virksomhed som Dyreverdenen, at være bedst muligt repræsenteret i søgemaskinen. Med et mindre budget giver det derfor rigtig god mening at starte med kanaler som Google Ads & SEO, hvor der er et erkendt behov frem for f.eks. Facebook & Instagram.

Effektiv SEO-strategi på baggrund af analyser

I forhold til SEO har vi udarbejdet en effektiv content og linkbuilding strategi baseret på vores indledende søgeordsanalyser. Inden vi fastlægger en konkret SEO-strategi for vores kunder, udarbejder vi altid en dybdegående søgeordsanalyse, så vi sikrer os det bedst mulige output af vores indsats. Der findes mange forskellige søgeord i Dyreverdenens branche, men for at kortlægge den bedst mulige SEO-strategi udvalgte vi vores fokusområder på baggrund af:

· Søgehensigt
· Konkurrence
· Søgevolumen
· Indtjeningsmuligheder

Med aftag i vores indledende analysearbejde har vi udarbejdet en content strategi, som Mikkel selv har hjulpet med at eksekvere på for at udnytte vores ressourcer bedst muligt. Dermed har vi kunnet fokusere på andre discipliner som fx linkbuilding.

Strategisk opbygning af linkprofil

En af de vigtigste, men også sværeste discipliner inden for SEO er linkbuilding, da det afspejler din troværdighed i Googles øjne. Der er selvfølgelig mange andre underliggende faktorer, som afgør, hvorvidt det enkeltstående link bliver vurderet.

Når vi har mulighed for at opbygge en linkprofil fra bunden, giver det os muligheden for at sammensætte en effektiv strategi, der kan målrettes helt specifikke søgeord. Med vores strukturerede tilgang til linkbuilding har vi skabt troværdige, relevante og unikke links til Dyreverdenen.dk, som har været med til at skabe den enorme vækst i organisk trafik. Grafen herunder viser også unægteligt, at der er en stor sammenhæng mellem antallet af unikke referring domains og dine placeringer på Google.

 

links på dyreverdenen

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?