22Medarbejdere

Loui Malling Kiær

Adm. direktør og Partner

Frederik Ellingsgaard

Vicedirektør og Partner

Peter Selin

Salgsdirektør og Partner

Kevin Elias

Head of Business Development

Simon

Simon Akhtar

Business Developer

Christine

Christine Alexa

Business Developer

Marie Krusaa

Head of SEO

Christian Saaby

Associeret Konsulent

Rune Baunsgaard

SEO Analyst

Marlene Mortensen

SEO Analyst

Mads Jakobsen

SEO Analyst

Jacob Gamby

Senior Konsulent

Ida Berg

Senior Konsulent

Celina Wieth

Konsulent

Mikkel Hermansen

Head of Social

Emilie Gaarde

Senior Konsulent

Axelina Engman

Associeret Konsulent

Ida S.

Ida Svendsen

Grafisk Designer

Christopher Groth

Grafisk Designer

Julie Møgelberg

Copywriter

Silvia Vestergaard

Marketing Assistant

Vi er det bedste digitale
marketingbureau på markedet,
og vi er kølige omkring det.

Vores historie
i fire kapitler

01

Kapitel 1

Plutonic Media kom til verden i juni 2019 som et resultat af verdens bedste kærlighedshistorie (selv bedre end Titanic – især fordi den her ender godt). Peter, Loui og Frederik var alle tre tusindmetermestre inden for hvert deres speciale. På papiret var de enten Head of’s eller rekordsættere, men det kommer vel ud på ét. De tre gutter kom fra et godt sted – det er ikke ligesom Fyrtøjet, hvor en hjemvendt soldat skal søge rigdom. Nej det er mere historien om, hvordan noget godt blev til noget endnu bedre.Ikke bare bedre. Men større. Stærkere. Og ja, især bedre.

02

Kapitel 2

De næste par år gik det hurtigt for sig, men tiden flyver jo i godt selskab – især når man har rekordsættere og tusindmetermestre omkring sig. Og inden for denne periode fik trioen tiltrukket og samlet nogle af de allerbedste kræfter, der er at finde i marketinguniverset. For gode ting tiltrækker flere gode ting. Dette er et kort kapitel, for skulle du have alle detaljerne, ville du aldrig blive færdig med at læse

03

Kapitel 3

I dag er Plutonic Media blevet til et samlingspunkt med 25+ specialister, der anser deres medarbejdere for deres produkt. Og derfor bliver netop medarbejdertilfredshed behandlet som en kritisk succesfaktor, fordi medarbejdertilfredshed er lig med kundetilfredshed. Ledelsen og medarbejderne imellem er de naturligt beriget med personlighed, dedikation og talent. Alle ingredienser, der fungerer rigtig godt i opskriften på profit.

04

Kapitel 4

De er allerbedst til at hjælpe Ecommerce- og B2B-virksomheder med at vækste deres forretning via SEO, Social Ads, Google Ads og E-mail marketing. Hverdagen er siloopdelt (om end stærkt præget af fællesskab), og hver især specialiserer sig inden for det, de synes er allersjovest. Resultatet er en kompromisløs ekspertise inden for hver digitale marketingkanal – og mirakelskabelse, når de hjælper dig på alle kanaler.

Vi har hjulpet
200+
virksomheder
med at vækste
deres forretning

Klar til at opnå
mærkbare
resultater?

Bliv kontaktet til en uforpligtende
omkring jeres muligheder

    Hvad vil du gerne kontaktes angående?