Cases

Vi elsker at vækste tilgangen af kunder hos de virksomheder, vi samarbejder med. Her har vi samlet en række interessante cases, hvor vi har fået lov til at gøre en forskel.

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Via en effektiv leadgenereringsmotor og høj annoncerelevans har vi skabt et langvarigt og tillidsfuldt samarbejde til IVECO.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Via effektiv kommunikation, relationsskabelse og en skræddersyet og gennemført omnichannel strategi har vi skabt et langvarigt og tillidsfuldt samarbejde til Bad & Fliser.

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Med en struktur baseret på mærker og specialtilbud har vi vækstet Bodymans forretning med 50 % i omsætning.

Læs casen

Shipmondo: Sådan hjælper vi årets B2B-virksomhed

Shipmondo blev i år kåret til årets bedste B2B virksomhed med en årlig digital omsætning på under 200 millioner kroner af Dansk Erhverv. Læs her hvordan vi hjælper årets B2B virksomhed 2020.

Læs casen

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress.

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

I vores samarbejde med Dyreverdenen, har vi gennem effektiv SEO & Google Ads annoncering formået at løfte webshoppens omsætning med over 959 %.

Læs casen

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?