Vil du med på en vild vækstrejse i en højtflyvende virksomhed, hvor der er mindst lige så højt til loftet?

Hos Plutonic Media har vi samlet nogle af de bedste kræfter inden for vores specialer. Vi søger løbende nye specialister, der kan være med til at løfte vores niveau og håndtere en stigende efterspørgsel af digital marketing.

Er du vores næste talent? Se oversigten over aktuelle ledige stillinger nedenfor.

Ledige stillinger

Se oversigten over aktuelle ledige stillinger nedenfor.

Kan du ikke se den stilling, du drømmer om, og mener du alligevel, at du er vores næste kollega? Så send os gerne en uopfordret ansøgning til job@plutonic.dk.

SEO specialist

seo specialist

 

Plutonic Media søger en SEO Specialist, der kan være med til at løfte vores niveau og håndtere en stigende efterspørgsel af søgemaskineoptimering.

Du vil få ansvar for både profilerede kunder såvel som mindre virksomheder fra alle type brancher, men fællesnævneren for dem alle er, at de har ambitiøse vækstmål for organiske trafik.

Læs mere her.

 

Senior SEO specialist

 senior seo specialist

 

Plutonic Media søger en erfaren Senior SEO Specialist, der kan være med til at løfte vores niveau og håndtere en stigende efterspørgsel af søgemaskineoptimering.

Vi forventer en person, som kan træde direkte ind i en senior stilling, være selvkørende og bidrage til udviklingen af afdelingen.

Læs mere her.

Paid Social specialist

paid socialspecialist

 

Plutonic Media søger en Paid Social Specialist, der kan være med til at løfte vores niveau og håndtere en stigende efterspørgsel af annoncering på sociale medier.

Du vil få ansvar for både store og små kunder fra alle brancher, med det til fælles, at de har ambitiøse vækstmål og høje budgetter til annoncering.

Læs mere her.

 

Senior Paid Social specialist

paid socialspecialist

 

Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan være med til at løfte vores niveau og håndtere en stigende efterspørgsel af annoncering på sociale medier.

Vi forventer en person, som kan træde direkte ind i en senior stilling, være selvkørende og bidrage til udviklingen af afdelingen.

Læs mere her.

 

 

De siger go’ for os

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?