SEO

SEO er en holistisk disciplin med over 300+ forskellige faktorer, der afgør din placering på Google. Vi har en datadrevet tilgang til SEO, hvorfor vi vil skabe de bedste resultater.

Hos Plutonic Media leverer vi kompetent rådgivning og fuldendte løsninger med SEO (søgemaskineoptimering), du vil mærke på bundlinjen. Med andre ord styrker vi jeres virksomheds synlighed i søgemaskiner som Google og Bing, så dine eksisterende og potentielle kunder finder jer, når de søger. Resultatet er højere placeringer på relevante søgeord, som genererer mere organisk og relevant trafik på din hjemmeside, hvilket fører til øget salg og omsætning.

Når vi samarbejder med virksomheder, så udarbejder vi altid en skræddersyet strategi til den enkelte case. Med en grundig og effektiv SEO-indsats sørger vi for, at du får kontinuerlig tilgang af relevant trafik, højere omsætning uden ekstra omkostninger pr. klik og ikke mindst øget synlighed samt bedre branding af din virksomhed.

De siger go’ for os

Sådan hjælper vi dig til tops på Google

SEO er en holistisk disciplin med over 300+ forskellige faktorer, der afgør din placering på Google. Vi har en datadrevet tilgang til SEO, hvilket betyder, at vi arbejder på de mest relevante faktorer i en prioriteret rækkefølge. Vi rapporterer månedligt over vores indsats, resultaterne heraf og planen for den kommende måned, hvilket sikrer dig fuld gennemsigtighed.

SEO kan deles op i to discipliner, nemlig on-page SEO og off-page SEO. On-page beskæftiger sig med de ændringer og optimeringer, du kan foretage på din egen hjemmeside, mens off-page handler om optimering uden for hjemmesiden, fx ved hjælp af linkbuilding. Vi skaber de gode resultater ved hjælp af en grundig og fokuseret indsats på begge områder.

Vi arbejder med alle discipliner inden for SEO, herunder udarbejdelse af indhold, linkbuilding samt teknisk on-page optimering.

Vil du have placering #1 på Google?

Gør krav på en gratis analyse

REFERENCE.

bodyman logo grå

“Hos Bodyman er det vores mantra, at vi vil være de bedste. Vi vil vi være de bedste på vores produkter, de bedste på vores webshop, og de bedste på vores markedsføring. Der er enorm stor konkurrence på fitnessmarkedet, og derfor er det altafgørende, at dem man samarbejder med har styr på det, de laver.

Vi har haft mange bureauer gennem tiderne. Vi startede op i 2003, så vi ved lidt, hvad der kræves af et bureau. Plutonic Media er uden tvivl det bureau, vi har haft det bedste samarbejde med.”

Kåre Madsen
Ejer – Bodyman.dk

Vi underviser ved

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?