Google Ads

Google Ads er en af de bedste måder at nå ud til og ramme relevante kunder. Ved at anvende den rette strategi vil du være synlig på de helt rigtige tidspunkter.

 

Google Ads – også kendt som AdWords – er en af de nemmeste måder at nå ud til og ramme relevante kunder. Ved at annoncere på Google vil du være synlig for både potentielle og eksisterende kunder, når de har brug for netop dit produkt eller ydelse. Vi har hos Plutonic Media mangeårig erfaring med Google Ads, hvorfor vi tilbyder seriøs og professionel rådgivning samt hjælp til eksekvering. Vi er din professionelle og erfarne samarbejdspartner i online markedsføring, herunder Google Ads.

Om du er en servicevirksomhed eller webshop, giver annonceringsplatformene hos Google dig et en gylden mulighed for at nå ud til både brede og snævre målgrupper. Vi opsætter mål, lægger en stærk strategi samt anvender de rette kampagnetyper, som Google giver annoncører adgang til, om end det er Search, Display, Shopping, Youtube eller Gmail.

De siger go’ for os

Google Ads optimering

Vi vil gerne hjælpe dig med at optimere dine Google Ads, så du får mest muligt ud af søgemaskinens annoncefunktion, uden at det sprænger budgettet. Vi lægger i samarbejde med dig en klar strategi fra start af, som vi løbende overvåger og justerer. Vi har mangeårig erfaring og træning i at skabe værdifulde annoncer, som rammer kunden, hvor vedkommende er og har brug for det. Vi arbejder konstant ud fra den målsætning, at dine Google annoncer skal skabe dig flere konverteringer eller samme antal konverteringer til færre penge. På den måde kan du koncentrere dig om at lave det, du holder mest af, mens vi sikrer, at du får mest muligt værdi for hver enkelt annoncekrone.

Det gøres blandt andet ved hjælp af en klar og effektiv strategi, overvågning og justering i forbindelse med indsamlede data samt løbende rapportering.

Vil du tjene flere penge på Google?

Gør krav på en gratis analyse

REFERENCE.

bodyman logo grå

“Hos Bodyman er det vores mantra, at vi vil være de bedste. Vi vil vi være de bedste på vores produkter, de bedste på vores webshop, og de bedste på vores markedsføring. Der er enorm stor konkurrence på fitnessmarkedet, og derfor er det altafgørende, at dem man samarbejder med har styr på det, de laver.

Vi har haft mange bureauer gennem tiderne. Vi startede op i 2003, så vi ved lidt, hvad der kræves af et bureau. Plutonic Media er uden tvivl det bureau, vi har haft det bedste samarbejde med.”

Kåre Madsen
Ejer – Bodyman.dk

Vi underviser ved

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?