Om os

Plutonic Media blev stiftet i 2019, og vores mål er at skabe et seriøst og anerkendt online marketing bureau, hvor faglighed og personlig udvikling er i højsædet.

Vi har en drøm om at være et ungt, men samtidig troværdigt marketingbureau, som er det rigtige valg for alle dem, der gerne vil have maksimalt ud af deres online markedsføring. Vi sætter en ære i at danne tætte og meningsfulde relationer – både medarbejderne imellem og med kunderne. Vi har fokus på personlig udvikling, trivsel og ikke mindst høj faglighed i vores team og daglige arbejde. Som et lille team af specialister med hver vores ekspertise hjælper vi hinanden og vores kunder, hvor vi kan. Vi lægger både hjerne og hjerte i vores arbejde og gør altid en ekstra indsats for at blive endnu bedre til det, vi laver. Vi er ikke bange for at tage tyren ved hornene, for det er på den måde, man vokser og udvikler sig – både som person, som team og som seriøst marketingbureau.

De siger go’ for os

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?