Case study

Lampemesteren: Linkbuilding i Danmark, Sverige, Norge og Holland

Resultat af vores linkbuilding indsatser

+ 99 %

DK: Organisk trafik på to år

+ 105 %

SE: Organisk trafik på to år

+ 117 %

NO: Organisk trafik på to år

+ 488 %

NL: Organisk trafik på to år

I denne case dykker vi ned i de forskellige strategiske tiltag og udfordringer, når det kommer til SEO og linkbuilding, der har været forbundet med at skalere Lampemesterens organiske tilstedeværelse på markederne i Danmark, Sverige, Norge og Holland.

Udfordringer: dit udgangspunkt er ikke det samme

En ting er det danske hovedmarked, hvor Lampemesteren over en lang årrække har opbygget et stærkt kendskab til deres brand og skabt en grundlæggende organiske tilstedeværelse med en kontinuerlig SEO indsats, der gør dem synlighed på tværs af mange søgeord.

Noget andet er, når de sekundære markeder skal gøres synlige og du starter ved udgangspunkt nul i Googles øjne. Her handler det i bund og grund om den domæneautoritet, som dit hovedmarked har opbygget over tid med linkbuilding og de andre markeder af gode grunde ikke har opnået endnu.

I teorien er de andre markeder en kopi af dit website og selvom siderne er korrekt oversat, har alle produkter oprettet og dermed er identisk, så betyder det ikke, at du får de samme gode placeringer, som du har på et hovedmarked.

Derfor anser vi linkbuilding som en af de vigtigste discipliner at arbejde med, hvis du gerne vil opbygge en tilstedeværelse på et nyt marked.

Resultater: sammenhæng mellem links og organisk trafik

I følgende afsnit vil vi belyse, hvor stor en sammenhæng der er imellem antallet af links (ref. domains) og den organiske trafik, som du vil kunne drive.

Din autoritet i Googles øjne skal lidt anses som værende en form for popularitetskonkurrence eller et præsidentvalg om du vil. Du skal ud at samle på så mange stemmer som muligt fra andre hjemmesider (links) og på den måde, vil Google begynde at rangere din hjemmeside højere, fordi andre viser dig tillid.

Ligesom ved et valg så tæller det ikke helt, hvis nogle prøver at stemme to gange i urnen. Den tankegang er vigtig at fastholde, fordi Google anskuer det lidt på samme måde. Derfor arbejder vi altid på at få unikke links fra unikke hjemmesider.

Nedenstående grafer er data taget fra det mest populære SEO-værktøj i verdenen og viser udviklingen af Lampemesterens domæner i de respektive markeder. Det er tydeligt, at der er en stor korrelation mellem antallet af links og udviklingen i trafik.

Danmark

Kilde: Ahrefs.com og domænet lampemesteren.dk

Sverige

Kilde: Ahrefs.com og domænet lampemesteren.se

Norge

Kilde: Ahrefs.com og domænet lampemesteren.no

Holland

Kilde: Ahrefs.com og lampenmaster.nl

 

Framework: vores unikke tilgang til linkbulding

Du har sikkert hørt det mange gange før, men et link er ikke bare et link. Der findes et hav af faktorer, som spiller ind i forhold til den værdi, som et link ville kunne skabe for dig.

Det kan bl.a. være:

  • Relevans af indholdet der linkes fra
  • Det linkende domæne autoritets og styrke i Googles øjne
  • Destinationen på din egen side hvor linket peger hen
  • Ankertekst
  • IP-adressen domænet der linker fra, er hostet på

Når alt kommer til alt, så er linkbuilding en metode til at manipulere med Googles algoritmer, så du kan få bedre placeringer. Google er selvfølgelig interesseret i at vise de bedste resultater for deres brugere, hvorfor deres algoritmer er meget sofistikerede og kan gennemskue tydelig manipulation.

Naturligheden i din linkprofil er derfor essentiel, hvis du ønsker at opnå stærke resultater med linkbuilding på kort tid.

Vores tilgang til linkbuilding er derfor helt unik, da vi tager højde for hvert enkelte link, som vi udarbejder uanset om vi bygger 50, 100, 150 eller mere. Så vi sikrer os, at vi fastholder, hvad der er en naturlig linkprofil i Googles øjemed. Udover de strategiske overvejelser bag et link, så bliver vores links også bygget på en helt unik struktur.

Hvorfor er vores linkbuilding metode unik?

linkbuilding metode

 

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi med vores SEO strategier og linkbuilding produkt kan hjælpe dig på andre markeder, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

 

 

Klar til at opnå
mærkbare
resultater?

Bliv kontaktet til en uforpligtende
snak om jeres muligheder