Om Jacob

Jacob stiftede første gang bekendtskab med marketing i 2016 og har en fortid som senior konsulent i et andet digitalt marketingbureau.

Jacob er specialiseret inden for søgemaskineoptimering (SEO), konverteringsoptimering (CRO) og betalt annoncering på Google. Han er en garvet konsulent i branchen og har hjulpet utallige danske såvel som internationale virksomheder med at skabe en vækst i trafik og omsætning, der kan mærkes på bundlinjen.

Jacob er især skarp til at inddrage sine tekniske og analytiske kompetencer, når han skal udarbejde digitale strategier ud fra kundes unikke udgangspunkt. Jacob rådgiver vores kunder under hele processen og yder altid en ekstraordinær indsats i sit arbejde, fra strategi til eksekvering. Han er uddannet inden for markedsføring og økonomi og har en bred brancheindsigt og solid forretningsforståelse, der gør ham i stand til at forbinde virksomheden og kunden.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

IVECO: En B2B lead generation case med 90% stigning i antal leads

Forskellige forretningstyper, forskellige kunderejser. Digital marketing spiller en stor rolle for mere eller mindre alle forretningstyper, men kunsten er at få formatet til at passe til kunderejsen.

Læs casen

Bad & Fliser: Fra digital marketing til offline salg via skræddersyede omnichannel tiltag

Bad & Fliser er en virksomhed, der specialiserer sig inden for fliser, baderumsmøbler, VVS og sanitet. Med et eksklusivt showroom og en lige så indbydende hjemmeside er Bad & Fliser både et

Læs casen

Bodyman: 50 % vækst i omsætning via skræddersyet Google annoncering

Bodyman er en virksomhed, der sælger fitnessprodukter online og offline på det danske og svenske marked. Siden Bodyman blev stiftet i 2003 af Kåre Madsen, har de haft en ambition om at være de bed

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?