Om Jacob

Jacob stiftede første gang bekendtskab med marketing i 2016 og har en fortid som senior konsulent i et andet digitalt marketingbureau.

Jacob er specialiseret inden for søgemaskineoptimering (SEO), konverteringsoptimering (CRO) og betalt annoncering på Google. Han er en garvet konsulent i branchen og har hjulpet utallige danske såvel som internationale virksomheder med at skabe en vækst i trafik og omsætning, der kan mærkes på bundlinjen.

Jacob er især skarp til at inddrage sine tekniske og analytiske kompetencer, når han skal udarbejde digitale strategier ud fra kundes unikke udgangspunkt. Jacob rådgiver vores kunder under hele processen og yder altid en ekstraordinær indsats i sit arbejde, fra strategi til eksekvering. Han er uddannet inden for markedsføring og økonomi og har en bred brancheindsigt og solid forretningsforståelse, der gør ham i stand til at forbinde virksomheden og kunden.

Vi underviser ved

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at bygge bro mellem deres forretning og kunder. Vi skaber relevant trafik, øger omsætningen og styrker deres digitale tilstedeværelse.

CASES.

Se et udvalg af vores cases herunder

Shipmondo: Sådan hjælper vi årets B2B-virksomhed

Shipmondo blev i år kåret til årets bedste B2B virksomhed med en årlig digital omsætning på under 200 millioner kroner af Dansk Erhverv. Vi er utrolig stolte over at have været en del af de

Læs casen

Stresslæge: 116,04 % stigning i organisk trafik

Stress er efterhånden meget udbredt i Danmark, hvilket afspejles i, at ca. 430.000 danskere hver dag oplever alvorlige symptomer på stress. Den store stressepidemi betyder også, at der foretages

Læs casen

Dyreverdenen: 959,53 % stigning i omsætning

Dyreverdenen er en webshop, som sælger alt fra foder, udstyr og tilbehør til både hunde, katte, og gnavere. Mikkel Nielsen, der ejer Dyreverdenen, elsker dyr og har siden han startede webshoppen ti

Læs casen

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?