E-mail Marketing

E-mail Marketing er en enestående kanal med høj ROI til at kommunikere direkte, personligt og relevant indhold til dine nuværende og potentielle kunder.

Hos Plutonic Media tilbyder vi kompetent og dybdegående hjælp til E-mail marketing, der i mange har været en utrolig populær markedsføringsstrategi – og det er ikke uden grund. E-mail marketing er en enestående mulighed for at kommunikere direkte med dine eksisterende og potentielle kunder. Ved at sende personlige e-mails til dine kunder baseret på deres interaktioner på din hjemmeside, plejer du dine eksisterende kunder, skaber gensalg og indfanger potentielle kunder. Med andre ord skaber E-mail marketing værdi for kunderne, hvilket sikrer loyalitet og tilfredshed.

Arbejdet med E-mail marketing er todelt. Det handler ikke blot om at kommunikere strategisk, og pleje relationerne. Det er mindst lige så vigtigt at skaffe tilmeldte til nyhedsbrevene. Dette kan gøres på mange måder. En af de mest effektive er via Lead Ads (Facebook Annoncering), men også indsamling på selve hjemmesiden er en strategi blandt flere, man kan anvende.

De siger go’ for os

E-mail marketing, der giver mening

Vi har arbejdet med E-mail marketing i mange år og med egne øjne set, hvilken forskel det kan gøre. Vores eksperter kan derfor hjælpe dig med at udtænke en E-mail strategi og sikre høj kvalitet i både indhold og opsætning. Vi automatiserer dit E-mailflow, så du kan fokusere din tid og energi på den almindelige og opfølgende kundepleje. Vi hjælper dig med at sikre mere kundeloyalitet, flere tilmeldte til nyhedsbrev og øget værdi for kunderne, blandt andet ved hjælp af automatiserede E-mails med kvalitativt indhold, indsamling af nye tilmeldte og løbende optimering af dit flow.

 

 

Skal dine e-mail kampagner automatiseres?

Gør krav på en gratis analyse

REFERENCE.

bodyman logo grå

“Hos Bodyman er det vores mantra, at vi vil være de bedste. Vi vil vi være de bedste på vores produkter, de bedste på vores webshop, og de bedste på vores markedsføring. Der er enorm stor konkurrence på fitnessmarkedet, og derfor er det altafgørende, at dem man samarbejder med har styr på det, de laver.

Vi har haft mange bureauer gennem tiderne. Vi startede op i 2003, så vi ved lidt, hvad der kræves af et bureau. Plutonic Media er uden tvivl det bureau, vi har haft det bedste samarbejde med.”

Kåre Madsen
Ejer – Bodyman.dk

Vi underviser ved

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?