Facebook Annoncering

På Facebook og andre sociale medier kan du med en stærk strategisk tilgang øge dit kendskab og salg via både nuværende og potentielle kunder.

Facebook er verdens største sociale netværk og medie. Derfor er Facebook annoncering den perfekte måde at komme i kontakt med netop din målgruppe og gøre dig mere synlig. Hos Plutonic Media har vi mangeårig erfaring med Facebook annoncering. Vi hjælper dig derfor med at skabe gennemtænkte og effektive annoncer, der inspirerer kunden til handling. Ved at annoncere på Facebook kommer du i kontakt med både potentielle og eksisterende kunder, hvilket skaber øget salg og omsætning for en forholdsvis lille investering.

Facebook annoncering går også rigtig godt i spænd med dine andre markedsføringskanaler. Det er f.eks en af de mest effektive og billige kanaler til indsamling af e-mails til nyhedsbrev. Dette kan du efterfølgende anvende strategisk i din E-mail markedsføring.

De siger go’ for os

Udarbejdelse af strategi og annoncer

I samarbejde med dig udarbejder vi en strategi, der sikrer, at du når ud til præcis den målgruppe, der er relevant for dig. Vi lægger en helt konkret plan for din Facebook annoncering, som vi justerer hen ad vejen, efterhånden som vi indsamler data og ser resultater. Med vores mangeårige erfaring i branchen og vidtspændende kompetencer hjælper vi med alt fra det strategiske til det helt konkrete og taktiske. Hvis du ønsker hjælp til udarbejdelse af annoncer med billeder, tekst og layout, er vi altså også de rigtige at tage kontakt til.

Med andre ord er vi din kompetente og erfarne samarbejdspartner, når det gælder annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn.

 

Vil du have flere kunder gennem Facebook?

Gør krav på en gratis analyse

REFERENCE.

Hos Stresslæge.dk er vi yderst glade for samarbejdet med Plutonic Media, hvor de hjælper os med SEO, Google Ads og annoncering på sociale medier. Udover at være skarpe til at formidle viden i øjenhøjde, så har vi oplevet et stigende antal af henvendelser til vores stressbehandlingsforløb.

Jeg sætter stor pris på vores løbende dialog og sparring, så vi sikrer at vi hele tiden har fingeren på pulsen. Derudover får jeg hver måned en gennemsigtig og meget udførlig rapport over vores igangværende aktiviteter.

Trine Rønnov
CEO – Stresslæge.dk

Vi underviser ved

Få en gratis analyse

Lad os tage en snak

Samtaler fører til forandring og vi kan hjælpe dig med at kortlægge den rette digitale strategi, så du kan indfri dine vækstmål. Vil du gerne overhale dine konkurrenter?